Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

15 липня – День української державності

Дата: 15.07.2024 13:42
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Українська державність – це спільна історія всіх українців, це спільне майбутнє українського народу, прагнення жити в цілісній та сильній державі, яка буде захищати інтереси і права громадян. Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями.

Символічно, що ми відзначаємо День Української Державності у День хрещення Київської Русі-України. Цей день нагадує нам про величну історію нашої держави, про заснування столиці Давньоруської держави – Києва та події, пов’язані з діяльністю князя Володимира Великого.

Попри нелегкі часи, які зараз переживає наша країна, Україна впевнено крокує до Перемоги над ворогом, що намагається відібрати у нас історію, культуру та самобутність.

Нехай цей величний день надихає нас на нові звершення, дає сили та наснаги для досягнення єдиної мети – миру та процвітання в нашій державі.

З Днем Хрещення Київської Русі-України!

З Днем Української Державності!

Слава Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь