Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Відбулася церемонія прощання із загиблим на російсько-українській війні жителем села Угля Петейчук Анатолієм

Дата: 13.07.2022 11:36
Кількість переглядів: 1282

Фото без опису

Вчора, 12 липня 2022 року в селі Угля відбулася церемонія прощання з загиблим воїном Анатолієм Петейчук. 29-річний Анатолій загинув у російсько-українській війні на сході нашої держави, виконуючи свій громадянський обов’язок. Він був справжнім патріотом, щирим та добродушним товаришем, люблячим батьком та сином, чудовим братом і просто хорошою людиною. В нашій пам’яті він назавжди залишиться таким чуйним, усміхненим та добрим.

О 13 годині тіло загиблого було привезено побратимами до центру села, де відбувся похоронна церемонія. Процесію зустрічали навколішки від смт. Буштино, а дорога до рідного села була встелена лампадками. Розділити з родиною цю гірку втрату прийшли односельчани, знайомі, сусіди, побратими, військовослужбовці та керівництво громади. Поховали героя на сільському кладовищі під залпи військового салюту. Проводжаючи Анатолія в останню дорогу, люди утворили живий коридор, цим самим віддаючи шану за його подвиг.

Нажаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних та усіх, хто знав його, любив та шанував. Ми висловлюємо вдячність батькам загиблого за те, що зростили справжнього героя. В цю гірку мить розділяємо це горе та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять та вічна слава герою!

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь