Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Жителі Углянської громади одноголосно підтримали реалізацію спільного проєкту з ТОВ "Свидовець-Агро"

Дата: 10.05.2024 17:18
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Сьогодні, 10 травня 2024 року, в приміщенні клубу в с. Угля відбулися сільські збори з питань розвитку вівчарства і традиційних полонинських господарств на території громади.

В приміщенні клубу зібралося понад 150 небайдужих місцевих жителів, а саме: представники місцевої влади, сільські та районні депутати, місцеві підприємці та громадськість села. Проєкт з розвитку вівчарства представили представники ТОВ "Свидовець-Агро", Василь Стефурак – голова ГО "Асоціація вівчарів" та Юрій Добровольський – співінвестор.

Основною темою зборів було питання реалізації проєкту та оренди земель. Представники фірми наголосили на тому, що вони відкриті до співпраці з місцевими та готові орендувати вільні землі. Після чого роздали ілюстративні матеріали, де було продемонстровано основну інформацію про вівчарство в цілому, а також охочі продегустували продукцію, виготовлену безпосередньо на цьому виробництві.

Далі всі охочі мали змогу висловитися. Слово взяла начальниця відділу земельних відносин та екології – Наталія Стан, яка наголосила, що цей проєкт реалізується для громади та інтереси жителів стоять на першому місці. Колишній голова села Угля, Роман Степан Васильович, нагадав присутнім, що не варто нехтувати можливостями, які випадають, та рекомендував підтримати інвесторів у їхніх намірах.

Натомість місцевих депутатів турбувало питання допомоги в ремонті місцевих доріг. Юрій Добровольський запевнив, що інвестори готові допомагати у розв'язанні цієї проблеми, адже успішність роботи підприємства залежить від якості дороги.

Після чого було підбито підсумки, враховано всі за й проти, та винесено на голосування головне питання сільських зборів. Ми раді повідомити, що проєкт був підтриманий одноголосно. Це важливий крок у розвитку нашої громади. Реалізація цього проєкту позитивно вплине не лише на економічний розвиток та туристичну сферу, але і підвищить рівень життя всього населення громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь