Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Щодо реалізації проєкту "Центр безпеки громади"

Дата: 14.12.2023 15:37
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

8 грудня на Ужгородщині відбувся Регіональний форум «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» організований Міжнародною організацією з міграції (МОМ), спільно з Західноукраїнським ресурсним центром, що фінансується Посольством Канади, де 15 громад ділилися успішним досвідом ефективного залучення донорського фінансування для відновлення та розвитку громад. Углянська громада мала змогу стати частинкою цього проєкту і втілити в реальність задум зі створення «Центру безпеки громади».

Жителями Углянської громади під час діалогових сесій та опитувань, які проводилися на офіційній сторінці нашої громади в Facebook, було відібрано проєкт «Центр безпеки громади», а саме встановлення камер відеоспостереження в громаді. Сьогодні обладнання вже встановлено на території громади та успішно функціонує.

«Центр безпеки громади» - це перший успішно реалізований проєкт нашої громади за підтримки міжнародних партнерів. Цей досвід став для нас хорошим стартом на шляху до великої грантової історії. За майже 10 місяців втілення ідеї наших жителів в реальність (фото були зроблені протягом реалізації проєкту) були і злети і падіння, але попри все, ми змогли дійти до кінця. Дякуємо всім, хто підтримував та вірив у нас.

Углянська сільська рада висловлює подяку IOM Ukraine Західноукраїнський ресурсний центр за можливість реалізувати проєкт «Центр безпеки громади» та покращити безпекову ситуацію в нашій громаді. Далі більше!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь