Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Привітання з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 09:01
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

23 серпня всі українці відзначають День Державного Прапора України.

 

Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності та незалежності. У всі часи державний прапор – священний, адже українці вже не раз віддавали за нього життя. Повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій.  Ми переконані, що, дивлячись на прапор, кожен українець – як житель великої країни – відчуває гордість за свою Батьківщину.

Жовто-синій стяг – це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. З ним українці добилися незалежності та відновили власну державу. І зараз продовжують берегти та пишатися нашим національним стягом. Сьогодні з ним українські воїни мужньо боронять країну та наближають перемогу.

Нехай стяг України наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього. Бажаємо Вам і Вашим родинам щастя, здоров'я, упевненості, оптимізму, позитивних думок, успіхів у всіх Ваших справах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь