Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Ремонт аварійного мосту в селі Велика Уголька

Дата: 09.06.2023 16:19
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Завдячуючи Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області, а також Закарпатській обласній раді було поновлено роботу з відновлення аварійного мосту в селі Велика Уголька.

Міст, який сполучає гірський населений пункт Велика Уголька з центром громади – селом Угля вже давно потребував капітального ремонту. Через війну роботи були припинені і жителі села могли залишитися без автомобільного сполучення, оскільки даний міст – це єдина можливість виїхати з села для майже трьох тисяч осіб, що там проживають.

Минулого року було відновлено покриття проїжджої частини, наразі відновлюється – нижня частина, а саме реконструюються опори, які були в аварійному стані. Від найбільш пошкоджених опор вже відведено воду та розчищено чагарники.  

Углянська сільська рада разом з жителями Углянської громади, висловлюють подяку Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області, Закарпатській обласній раді та Закарпатській обласній державній адміністрації за те, що у такий нелегкий для всіх час знаходять можливості для розвитку гірських та віддалених населених пунктів. Від імені жителів села Велика Уголька дякуємо за те, що попри важкі обставини, приймаються і втілюються у життя рішення, які спрямовані на задоволення реальних потреб жителів області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь