Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Ремонт аварійного мосту в селі Велика Уголька

Дата: 09.06.2023 16:19
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

 

Завдячуючи Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області, а також Закарпатській обласній раді було поновлено роботу з відновлення аварійного мосту в селі Велика Уголька.

Міст, який сполучає гірський населений пункт Велика Уголька з центром громади – селом Угля вже давно потребував капітального ремонту. Через війну роботи були припинені і жителі села могли залишитися без автомобільного сполучення, оскільки даний міст – це єдина можливість виїхати з села для майже трьох тисяч осіб, що там проживають.

Минулого року було відновлено покриття проїжджої частини, наразі відновлюється – нижня частина, а саме реконструюються опори, які були в аварійному стані. Від найбільш пошкоджених опор вже відведено воду та розчищено чагарники.  

Углянська сільська рада разом з жителями Углянської громади, висловлюють подяку Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області, Закарпатській обласній раді та Закарпатській обласній державній адміністрації за те, що у такий нелегкий для всіх час знаходять можливості для розвитку гірських та віддалених населених пунктів. Від імені жителів села Велика Уголька дякуємо за те, що попри важкі обставини, приймаються і втілюються у життя рішення, які спрямовані на задоволення реальних потреб жителів області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь