Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

День пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 08:58
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

 

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні.

 

Друга світова війна стала найкривавішою і найжорстокішою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто прийняв смерть під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

         

Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

 

Завдяки тому, що ми пам’ятаємо історичне минуле і віримо у світле майбутнє – ми перемагаємо силою духу, жагою до свободи, прагненням мирно жити на своїй рідній землі.

 

Шануємо і не забуваємо тих, хто віддав своє життя за мир та свободу, і продовжуємо творити історію єдиної та незалежної України!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь