Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Опитування щодо сільського зеленого туризму

Дата: 03.05.2023 10:23
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

⛺️Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб тощо.

ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» в рамках грантової програми «Громадяни й парламент: демократичне представництво та ефективна взаємодія в умовах воєнного часу», в межах реалізації Програми USAID «РАДА: наступне покоління», реалізовуватиме проєкт «Парламент для села: представництво заради розбудови України» . Мета проекту – забезпечити взаємодію між представниками законодавчого органу влади та їх виборцями, які є наявними і потенційними надавачами послуг сільського зеленого туризму та сільської гостинності.

📝Просимо всіх бажаючих заповнити електронну анкету аби з’ясувати нагальні проблеми, що створюють перешкоди для розвитку в Україні сільського зеленого туризму.

📍Анкети для жителів сільської місцевості: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf7LuOiB2.../viewform...

📍Анкети для представників органів місцевого самоврядування: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd2iLrB53E.../viewform...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь