Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Щодо проведення весняної толоки в Углянській громаді

Дата: 29.03.2023 15:47
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

ШАНОВНІ ОДНОСЕЛЬЦІ!

 

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни, тому напередодні Великодня в Углянській громаді заплановано проведення весняної толоки в рамках щорічної акції «Закарпаттю – чисте довкілля», що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища.       

Деякі люди не беруть до уваги екологічні проблеми та кидають сміття в непристосовані для цього місця. Тому прохання до всіх громадян навести порядок на закріплених територіях, придорожніх смугах, потоках та територіях, які прилягають до річки.

        Зверніть увагу на прибережні смуги та врахуйте, що там будуть  купатися Ваші діти, тварини будуть пити воду, а в засуху і ми самі будемо споживати  наслідки неповаги  самих до себе.

        Доводимо до Вашого відома, що 14 березня 2023 року на засіданні виконкому Углянської сільської ради  прийнято рішення, а також сільським головою 24 березня 2023 року було видано  розпорядження «Про благоустрій населених пунктів» – вирішено утворити комісію та провести обстеження земельних ділянок, які не прибрані або захаращені сміттям.

Комісія буде складати  акти та  виносити  штрафи, які можуть  сягати  від 3400 до 100 000 тисяч гривень. Це стосується і спалювання сміття та сухої трави, що нерідко призводить до пожеж.

Тому прохання до всіх жителів громади: не створюйте умови  для негативного  ставлення до Вас та прийміть активну участь у наведенні порядку на територіях, які знаходяться у Вашому користуванні.

 

З повагою,

керуючий справами виконавчого комітету                                          Михайло ШУГАЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь