Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Куди звертатися щодо отримання страхових виплат?

Дата: 17.01.2023 13:15
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

З 1 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України. Таким чином, саме Пенсійний фонд України здійснює страхові виплати, розмір яких зберігся, а деяких – навіть збільшився.

Отже, з питань отримання страхових виплат можна звертатися до органів ПФУ: особисто до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України або через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/.

З адресами і номерами телефонів відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) Головного управління ПФУ в Закарпатській області можна ознайомитися на інформаційній сторінці Головного управління в мережі Фейсбук. Інформацію також можна отримати, зателефонувавши на «гарячу телефонну лінію» Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області за телефоном: (0312) 61-40-49.

Фото без описуКрім того, консультації надають фахівці Контакт-центру Пенсійного фонду України за номерами: 0-800-503-753, 044-281-08-70, 044-281-08-71.

Головне управління Пенсійного фонду України

в Закарпатській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь