Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Привітання з Днем працівників освіти !

Дата: 02.10.2022 09:00
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

 

Шановні освітяни!

 

       Прийміть сердечні вітання з  професійним святом – Днем працівників освіти!

       Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Ви вносите визначальний вклад у формування  нового покоління  громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни.

      В цей святковий день прийміть  щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Від щирого серця бажаємо вам мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай!

      Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

 

З найкращими побажаннями,

колектив Углянської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь