Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

До уваги експортоорієнтованих підприємств!

Дата: 06.09.2022 09:52
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

7 вересня 2022 року у м. Ужгород відбудеться круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», який проводиться Експортно-кредитним агентством (ЕКА) у партнерстві з Закарпатською обласною військовою адміністрацією за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Початок заходу о 11:00 год.

Під час заходу запланована презентація експертами Експортно-кредитного агентства актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють під час дії воєнного стану в Україні.

У заході також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку,  Ощадбанку, Укрексімбанку, Таскомбанку, які у партнерстві з ЕКА вже надають або планують надавати пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів у найближчому майбутньому.

Після закінчення воркшопу експотера можуть отримати індивідуальні консультації по продуктам передекспортної фінансової підтримки.

Участь у заході буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують свою зовнішньоекономічну діяльність.

Реєстрація до 6 вересня до 14:00 за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvwllUj7t2i2-tsFJ7h5Z1IDsPqt_vkXJu2TduZP4n2bjOaw/viewform?fbclid=IwAR20ZrvwRtcYvbDsJWe30DblY69swu-9nG8X-7ZUW-cwL2OmEjl-3cHUtuU

Детальна програма заходу буде надіслана на електронну адресу, вказану під час реєстрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь