Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Відбулася церемонія прощання із загиблим на російсько-українській війні жителем села Угля Петейчук Анатолієм

Дата: 13.07.2022 11:36
Кількість переглядів: 1320

Фото без опису

Вчора, 12 липня 2022 року в селі Угля відбулася церемонія прощання з загиблим воїном Анатолієм Петейчук. 29-річний Анатолій загинув у російсько-українській війні на сході нашої держави, виконуючи свій громадянський обов’язок. Він був справжнім патріотом, щирим та добродушним товаришем, люблячим батьком та сином, чудовим братом і просто хорошою людиною. В нашій пам’яті він назавжди залишиться таким чуйним, усміхненим та добрим.

О 13 годині тіло загиблого було привезено побратимами до центру села, де відбувся похоронна церемонія. Процесію зустрічали навколішки від смт. Буштино, а дорога до рідного села була встелена лампадками. Розділити з родиною цю гірку втрату прийшли односельчани, знайомі, сусіди, побратими, військовослужбовці та керівництво громади. Поховали героя на сільському кладовищі під залпи військового салюту. Проводжаючи Анатолія в останню дорогу, люди утворили живий коридор, цим самим віддаючи шану за його подвиг.

Нажаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних та усіх, хто знав його, любив та шанував. Ми висловлюємо вдячність батькам загиблого за те, що зростили справжнього героя. В цю гірку мить розділяємо це горе та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять та вічна слава герою!

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь