Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Звіт депутата Візічканич Надії Леонідівни

Дата: 10.12.2021 13:21
Кількість переглядів: 1581

З В І Т

депутата Углянської сільської ради VIII скликання

Візічканич Надії Леонідівни за 2021 рік

 

 

Я, Візічканич Надія Леонідівна, є депутатом Углянської  сільської ради об'єднаної територіальної громади від виборчого округу №7. 

          Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюсь  Конституцією України, законами України  та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад. Беру активну участь у засіданнях   сесії ради, оскільки є її секретарем. Вважаю, що відвідування сесій є першочерговим ОБОВ’ЯЗКОМ  кожного депутата місцевої  ради! Регулярно слідкую за змінами та  оновленнями, щоб якісно покращити свої знання та навички депутата місцевої ради.

   Депутат, на мій погляд, повинен розумітися, принаймні, хоч трішки, в законодавстві, економіці, соціальній та бюджетних сферах. Звичайно,  для цього потрібно, навчатися, дослухатися, консультуватися зі спеціалістами. Тому депутатство - то є нелегка праця і відповідальність.    

       Спілкування з виборцями.  Зі своїми виборцями я мешкаю в одному селі, тому, якщо треба, вони звертаються до мене в індивідуальному порядку. 

 Чи важко працювати з колегами по депутатському корпусу? Колеги по депутатському корпусу самі по собі є людьми авторитетними, якщо були обрані більшістю своїх виборців. Ми стараємось дослухатись один до одного та поважати один  одного. Робота депутатів полягає у згуртованості та виваженості щодо прийняття або неприйняття тих чи інших рішень. Звичайно, бувають розбіжності  у деяких питаннях та навіть конфлікти, але це нормальна робоча атмосфера, якщо кожен має своє бачення у тих чи інших питаннях. Головне, щоб депутати працювали єдиною командою на благо мешканців нашої громади. 

 

   У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина.

      Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. І найбільше мене тішить, що в Углянській  ОТГ таких людей не мало,   а це означає, що ми на правильному шляху!  Сподіваюсь, що очікування політичних і економічних  змін у державі приведе до  покращення життя у нашій  Углянській  об'єднаній територіальній громаді. 

 

У своїй депутатській діяльності завжди стараюсь аналізувати потреби своїх виборців і кожного жителя ОТГ зокрема. Я прийшла до висновку, що одними з найбільш «болючих» напрямків є відсутність інвестицій у регіон, а відповідно і можливостей для людей заробляти гроші на місцях, а також проблема активного дозвілля для молоді, яка дуже його потребує!  

 

І окремо хочу додати з приводу найбільшої проблеми масштабу виживання  Углянської  ОТГ – ДОРОГА! Можливо цей текст прочитає людина, яка зможе прийняти таке ПОТРІБНЕ РІШЕННЯ, щоб вирішити цю проблему! Адже надзвичайно складно залучити інвестиції туди, де дорога   виснажує психічно. Це неповага до кожної людини, яка їде тим маршрутом! Тому основним фундаментом розвитку регіону та залучення інвестицій має стати дорога!  Від імені своїх виборців і кожного жителя Углянської ОТГ, зокрема, просимо людей,  які здатні прийняти рішення такого рівня, допоможіть зробити  ДОРОГУ — ВОНА НАМ ЖИТТЄВО НЕОБХІДНА!!!  

 

  Користуючись нагодою, висловлюю щиру вдячність голові сільської  ради Немешу І.І. та усьому депутатському корпусу за підтримку. Саме спільними зусиллями  ми зможемо багато чого зробити  на користь як  громаді, так і для кожного мешканця.

    Окрема подяка моїм виборцям. Дякую Вам за довіру,   я всіляко стараюся її виправдати, вдалось мені це чи ні, судити Вам! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь