Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

Спасибі депутату!

Дата: 19.11.2021 13:03
Кількість переглядів: 1796

Фото без опису

Завдячуючи депутату Закарпатської обласної ради від партії «Слуга народу» Синетару Івану Івановичу та команді депутатів від фракції «Слуга народу» в Закарпатській обласній раді, з обласного бюджету виділено субвенцію Углянській територіальній громаді:

  1. На поточний ремонт автомобільної дороги між населеними пунктами Угля – Велика Уголька – 500 тис.грн.;

  2. На виготовлення проектно-кошторисної документації на реставраційний ремонт пам’ятки архітектури XV століття – дерев’яної Миколаївської церкви в с. Колодне Углянської територіальної громади Тячівського району – 150 тис. грн..

  3. Окрім цього, завдячуючи Синетару Івану Івановичу та фракції «Слуга народу» в обласній раді Углянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів отримав новий шкільний автобус марки «Еталон» вартістю 1 739,  000 грн.

На даний час роботи з поточного ремонту вказаної автомобільної дороги в стадії завершення.

Проведена процедура закупівель з виготовлення проектно-кошторисної документації на реставраційний ремонт пам’ятки архітектури XV століття – дерев’яної Миколаївської церкви в с. Колодне Углянської територіальної громади Тячівського району через систему Prozorro. Визначено переможця.

Хочемо від усіх мешканців Углянської територіальної громади подякувати Вам, шановний Іване Івановичу, за Вашу допомогу і побажати Вам здоров’я та Божої благодаті.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь