Углянська громада

Закарпатська область, Тячівський район

До уваги мешканців Углянської ОТГ

Дата: 04.11.2021 08:48
Кількість переглядів: 2190

Фото без опису

Шановні земляки. У зв’язку з різким зростанням захворюваності на коронавірус інформуємо Вас, що станом на 02.11.2021р. на території Углянської територіальної громади працюють три лікувально-профілактичні заклади (амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які проводять вакцинацію громадян:

 

  • Углянська АЗПСМ;

  • Колодненська АЗПСМ;

  • В. Угольська АЗПСМ.

 

Вакцинація населення проводиться лікарями, які пройшли курсову підготовку та отримали сертифікати:

 

Бокоч Вікторія Іванівна (Углянська АЗПСМ);

Бокоч Надія Василівна (Колодненська АЗПСМ);

Богдан Іван Петрович (Углянська АЗПСМ).

 

Керівництвом Углянської об’єднаної територіальної громади спільно з Тячівським центром первинної медико-санітарної допомоги (ЦПСМД) організовано щоденну доставку та збереження вакцин ФАЙЗЕР, АСТРА-ЗЕНЕКА та КОРОНАВАК в достатній кількості згідно наказів МОЗ України та департаменту охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації. 

З метою покращення обслуговування населення та зменшення захворювання на COVID – 19 керівництвом Углянської територіальної громади схвалено наступний план заходів:

  1. Для створення колективного імунітету від COVID – 19 збільшити кількість вакцинованих осіб, в тому числі двома вакцинами;

  2. Проводити роз’яснювальні зустрічі медперсоналу та відповідальних працівників територіальної громади в колективах різних форм власності.

  3. Обмежити проведення культурно-масових заходів на території територіальної громади у зв’язку із зростанням кількості хворих на коронавірус.

  4. Покращити співпрацю з керівництвом ЦПСМД, санепідстанції та іншими лікувально-профілактичними закладами району для щоденного отримання достовірних даних щодо кількості захворювань на COVID – 19 мешканців Углянської ОТГ.

 

       Наголошую, що вакцинація – це єдиний шлях уберегти своє здоров’я та  життя від COVID – 19.

 

З повагою та до всіх вас Богдан Іван Петрович – завідувач Углянської АЗПСМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь